De wandelchallenge 2024

Wandel Challenge 2024

Wat

Stap het nieuwe jaar in met een sprong richting avontuur en gezondheid! Deze sportieve uitdaging begint in januari, perfect aansluitend bij je goede voornemens. Doe mee en begin een virtuele reis langs een van deze drie lange afstand wandelpaden LAWs):

  • E2: Ierland – Franse Cote D’Azur (4850 kilometer)
  • GR5: Hoek van Holland – Nice (2200 kilometer)
  • LAW 9: Pieterpad (500 kilometer)Verleg je grenzen, zet je beste beentje voor en verzamel kilometers in je eigen buurt. Maak van je wandelingen een bron van inspiratie, motiveer jezelf en anderen, en zie hoe kleine stappen een groot verschil maken.HoeJe wandelt in een team dat een van drie LAW’s als doel heeft gekozen. Je gaat zo vaak als je wilt en kunt (liefst dagelijks) naar buiten. Je registreert de afstand door middel van een stappenteller of een wandel app. Of, als je geen elektronica wilt gebruiken, je rekent 4km per gewandeld uur. Thuisgekomen geef je de kilometers door aan jouw teamleider. Zo probeer je met teams die hetzelfde LAW gekozen hebben, binnen 30 dagen het pad helemaal uit te wandelen.Met wieJe bent lid van een team, dat team kan groot zijn of klein, maar minstens twee personen. Je kunt het zelf samenstellen. Je kunt alleen lopen, maar ook samen met iemand van je team of met de hele groep. Ook bestaande wandelgroepen kunnen meedoen, er zijn al groepjes die één keer per week of zelfs elke dag wandelen. Dan hoef je alleen nog maar een teamleider aan te wijzen die de gelopen kilometers op de website invult.Wanneer
    We starten op 6 januari en wandelen dan gedurende 30 dagen. Laatkomers kunnen nog starten tot 13 januari.InschrijvenDe website is nog niet klaar om in te schrijven, maar je kunt nu al een email sturen naarinformatie@sportieveuitdaging.nl. Vermeld je naam, welke LAW je wilt lopen en of je een teamleider bent. Je kunt je ook opgeven via een docent van het beweegcollectief.
Wandel challenge 2024 Briefing voor docenten.pdf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.