Nordic Walking leren?

 

Wanneer
De eerste les/kennismaking Nordic Walking  van de de nieuwe cursus van 6 lessen staat gepland op de vrijdag 17 maart om 9.30 uur of zaterdag 18 maart om 9.00  uur. Start op het parkeerterrein van Herberg het Zwaantje in Mook. Tijdens de eerste les loopt er een fysiotherapeut van SanaVit Groesbeek mee. 

Nordic Walking is complete sportles buiten. Het bevordert de actieve leefstijl en zorgt ervoor dat wandelen effectiever wordt. Je gebruikt bijna alle spieren. Nordic Walking is in deze omgeving niet meer weg te denken. Het is een sport geworden waar veel inwoners vanuit de omliggende dorpen wekelijks hun conditie mee aanscherpen.

Maar Nordic Walking kent een techniek die je eigen moet maken en dit leer je bij In Beweging. Marian leert jou de techniek in 6 weken zodat je op een verantwoorde en prettige manier mee kan in een van de wekelijkse doorloopgroepen of zelf een wandeling of tocht kunt maken. Iedere les wordt er weer en stukje techniek toegevoegd. Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau, jong of oud, dik of dun.

Meerdere keren per jaar zijn er kennismakingslessen gevolgd door 6 techniektrainingen. Deze zijn meestal op woensdag of zaterdagochtend vanaf Herberg het Zwaantje, maar op andere dagen is ook mogelijk. (zie de openingssite en de agenda)

Kom en ervaar Nordic Walking en neem een kennismakingsles of techniektraining. De gediplomeerde sportdocenten hebben allen een specialisatie in nordic walking gedaan en zijn INWA opgeleid. Tevens staat Marian bekend als een van de beste instructeurs uit Nederland, zij leidt veel nieuwe instructeurs en wandelbegeleiders op. In Beweging is gespecialiseerd in het lopen met mensen met chronische aandoeningen. Van Astma en COPD, diabetes, en overgewicht tot en met het lopen met mensen met kanker.

Doorverwijzing door: huisarsten, fysio- en caesartherapeuten uit Heumen, Berg en Dal, Mook en Middelaar en sportartsen en vanuit Sanasport uit Nijmegen.

Na de technieklessen kunt u doorlopen in een van de groepen van:

Wil je liever privéles dan is dit ook mogelijk op meerdere dagen per week.

Kleding en poles
Makkelijk zittende kleding en wandelschoenen en bij 8 graden of kouder dunne handschoenen, poles zijn voor iedere techniekles beschikbaar.

Kosten: groepslessen in groepen van max 6 personen: 6 lessen € 80,00 en vier keer gratis meelopen in een van de groepen of € 225,00 voor 6 privélessen.

 

Informatie
marian@inbewegingsport.nl
06-13260571