Nordic Walking leren?

Natuurlijk bij In Beweging!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is ab269519-9d07-41aa-8977-c6ac929b6889.jpeg

Twee INWA-gecertificeerde instructeurs bij In Beweging!

Nancy van den Broek en Marian Schijf staan klaar om zowel jonge als oudere senioren kennis te laten maken met Nordic Walking.

Kennismaking met Nordic Walking:

Elke zes weken starten we een nieuwe serie van 5 lessen op verschillende locaties, waaronder Zwaantje Mook, Laco Malden en St. Walrick.

Bij In Beweging is de eerste les altijd gratis. Bevalt het? Dan kun je je inschrijven voor de 5 technieklessen. Poles zijn aanwezig. Vervolgens kun je kiezen of je deze sport zelfstandig wilt beoefenen of wilt aansluiten bij een van onze sportieve groepen, zoals Fit&Fun Heumen en Beweegcollectief M&M. Als je je aansluit bij een van deze groepen, ben je een maand gratis welkom.

Nordic Walking is een complete buitensport die de actieve leefstijl bevordert en wandelen effectiever maakt door bijna alle spieren te gebruiken. Het is een onmisbare sport geworden in onze omgeving, waar veel inwoners uit omliggende dorpen wekelijks aan hun conditie werken.

Het aanleren van de techniek van Nordic Walking is essentieel, en dat leer je bij In Beweging. Marian en/of Nancy leren je de techniek in 6 weken, zodat je op een verantwoorde en prettige manier kunt meedoen aan onze wekelijkse groepswandelingen of zelfstandig wandelingen kunt maken. Iedere les voegen we een stukje techniek toe en iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau, ongeacht leeftijd of lichamelijke conditie.

Meerdere keren per jaar bieden we kennismakingslessen gevolgd door 5 techniektrainingen aan. Deze vinden meestal plaats op woensdag, vrijdag of zaterdagochtend vanaf Herberg het Zwaantje, Laco Malden, St. Walrick en de Bosduivel in H. Landstichting, maar andere dagen zijn ook mogelijk. (zie de openingspagina en de agenda op onze website).

Kom en ervaar Nordic Walking met een kennismakingsles of techniektraining. Onze gediplomeerde sportdocenten Nancy en Marian zijn INWA-gecertificeerd en Marian staat bekend als een van de beste instructeurs van Nederland, die veel nieuwe instructeurs en wandelbegeleiders opleidt. In Beweging is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met chronische aandoeningen, van astma en COPD tot diabetes, overgewicht en mensen met kanker.

We ontvangen doorverwijzingen van huisartsen, fysiotherapeuten, Caesartherapeuten uit Heumen, Berg en Dal, Mook en Middelaar, en sportartsen vanuit SanaVit uit Groesbeek.

Na de technieklessen kun je deelnemen aan een van de groepen van:

Wil je liever privéles? Dit is ook mogelijk, meerdere dagen per week.

Kleding en poles:

Draag comfortabele kleding en wandelschoenen. Bij temperaturen van 8 graden Celsius of lager raden we dunne handschoenen aan. Poles zijn beschikbaar tijdens elke techniekles.

Kosten:

Groepslessen (max. 6 personen): 5 lessen voor € 80,00 inclusief vier keer gratis deelname aan een van onze groepswandelingen.

Informatie:

marian@inbewegingsport.nl

06-13260571