Nordic Walking leren?

nieuwe instructeur:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is ab269519-9d07-41aa-8977-c6ac929b6889.jpeg

In beweging beschikt over een nieuwe jonge instructeur! Welkom Nancy van den Broek. Maldense, en nog heerlijk jong waarmee In beweging jonge senioren aan het nordic walken hoopt te krijgen.

Van harte welkom Nancy!

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 05a07578-c3c6-4764-a0cb-05c3e54d9b79.jpgTevens is er een jonge wandelbegeleider Mailin Boersma actief op de woensdagavond 19.00 uur  en zaterdagochtend vanaf het Zwaantje zodat je na jouw technieklessen actief wekelijks verder kan.

Van harte welkom Mailin!

 

KENNISMAKEN MET NORDIC WALKING:
De eerste les/kennismaking Nordic Walking  van de de nieuwe cursus van 6 lessen staat gepland op:

  • woensdag 30 augustus 9.00 uur St Walrick
  • vrijdag 1 september 13.30 uur vanuit de Bosduivel H. Landstichting 
  • zaterdag 2 september  9.30 uur vanaf Herberg het Zwaantje

Bij In Beweging is de eerste les altijd gratis. Bevalt deze beweging schrijf je je in voor de 6 technieklessen. Poels zijn aanwezig. Daarna kies je of je deze mooie sport zelf gaat beoefenen of dat je je wilt aansluiten bij een of meerdere sportieve groepen die wekelijks lopen. 

Nordic Walking is complete sportles buiten. Het bevordert de actieve leefstijl en zorgt ervoor dat wandelen effectiever wordt. Je gebruikt bijna alle spieren. Nordic Walking is in deze omgeving niet meer weg te denken. Het is een sport geworden waar veel inwoners vanuit de omliggende dorpen wekelijks hun conditie mee aanscherpen.

Maar Nordic Walking kent een techniek die je eigen moet maken en dit leer je bij In Beweging. Marian en/of Nancy leren  jou de techniek in 6 weken zodat je op een verantwoorde en prettige manier mee kan in een van de wekelijkse doorloopgroepen of zelf een wandeling of tocht kunt maken. Iedere les wordt er weer en stukje techniek toegevoegd. Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau, jong of oud, dik of dun.

Meerdere keren per jaar zijn er kennismakingslessen gevolgd door 6 techniektrainingen. Deze zijn meestal op woensdag, vrijdag of zaterdagochtend vanaf Herberg het Zwaantje, St Walrick en vanaf de Bosduivel H. Landstichting, maar op andere dagen is ook mogelijk. (zie de openingssite en de agenda)

Kom en ervaar Nordic Walking en neem een kennismakingsles of techniektraining. De gediplomeerde sportdocenten Nancy en Marian hebben allen een specialisatie in nordic walking gedaan en zijn INWA opgeleid. Tevens staat Marian bekend als een van de beste instructeurs uit Nederland, zij leidt veel nieuwe instructeurs en wandelbegeleiders op. In Beweging is gespecialiseerd in het lopen met mensen met chronische aandoeningen. Van Astma en COPD, diabetes, en overgewicht tot en met het lopen met mensen met kanker.

Doorverwijzing door: huisarsten, fysio- en caesartherapeuten uit Heumen, Berg en Dal, Mook en Middelaar en sportartsen en vanuit Sanasport uit Nijmegen.

Na de technieklessen kunt u doorlopen in een van de groepen van:

Wil je liever privéles dan is dit ook mogelijk op meerdere dagen per week.

Kleding en poles
Makkelijk zittende kleding en wandelschoenen en bij 8 graden of kouder dunne handschoenen, poles zijn voor iedere techniekles beschikbaar.

Kosten: groepslessen in groepen van max 6 personen: 6 lessen € 80,00 en vier keer gratis meelopen in een van de groepen.

Informatie
marian@inbewegingsport.nl
06-13260571