De In Beweging beweegroute

Een concept om bewegen te stimuleren

Sinds kort biedt In Beweging een super gaaf concept om mensen aan het bewegen te krijgen: De beweegroute. Deze beweegroute is speciaal ontworpen voor bewoners van verzorgings- en verpleeghuizen. De route bestaat uit 25 goed uitgedachte eenvoudige opdrachten die door de hele instelling kunnen worden opgehangen.

De platen met oefeningen zijn opgesteld door In Beweging, expert in bewegen voor ouderen. Daarnaast is er met fysiotherapeuten beoordeeld of de oefeningen passend zijn voor de meeste mensen van de doelgroep. Het is natuurlijk het advies per individu het te bespreken met de eigen behandelend fysiotherapeut.

De route bestaat uit 25 oefeningen en een Uitleg poster. Ze zijn op zeer groot formaat te krijgen en kunnen wat betreft de stijl aangepast worden aan de huisstijl van uw instelling.

 

- Voor alle zorginstellingen

- Maakt gebruik van bestaande veel voorkomende objecten

- Aan te passen in stijl, en inhoud

- Een bord met uitleg, aangepast op uw instelling

- Gratis oriënterend gesprek op locatie!

Meer weten?

Maak een vrijblijvende afspraak om te overleggen of dit iets is voor uw instelling. Doordat we een afspraak maken op locatie kunnen we meteen heel concreet zijn in kosten en waar de verschillende platen het beste zouden passen. We komen graag in contact.

Ja ik heb interesse!