Erelidmaatschap

Op 17 februari heeft het bestuur van Seniorensportvereniging FIT & FUN Heumen Marian Schijf thuis feestelijk verrast met het eerste erelidmaatschap van de vereniging.

Marian is degene geweest die ongeveer 20 jaar geleden onze vereniging, toen nog met de naam Old Socks, opgericht heeft. In al die jaren heeft zij een heel grote rol gespeeld om senioren in de gemeente Heumen te laten sporten en bewegen, zowel binnen als buiten onze vereniging.

Met haar kennis en gebruikmakend van haar netwerk heeft zij tesamen met de docenten de verschillende lessen opgezet. Hierdoor is Fit&Fun Heumen een bloeiende sportvereniging geworden en gebleven.

Als adviseur van onze vereniging in de laaste jaren heeft heeft zij de kwaliteit van de lessen gewaarborgd, onze docenten begeleidt en veelvuldig vervanging van uigevallen docenten geregeld.

In al die jaren heeft de vereniging verschillende bestuurswisselingen gehad. Altijd stond zij met tomeloze inzet klaar om dat te doen waardoor de vereniging goed verder kon.

En dan komt er ooit een tijd om het wat rustiger aan te gaan doen. Marian is afgelopen zomer gestopt als onze adviseur.

Zij geeft nog wel les. En ze zal ons zeker nog, met al haar betrokkenheid, van advies voorzien als we vragen hebben. Maar haar taak waarvoor ze nu het erelidmaatschap krijgt, zit er op.