Beweeg dobbelstenen

Dobbel je fit

De dobbelsteen met 24 beweegplaten, waarbij elke kleur 4 plaatjes bevat met oefeningen die met elkaar verband houden, een leuke en interactieve manier om fysieke activiteiten te integreren in de MBvO lessen of te gebruiken als activiteitenbegeleider. Een aanrader!

Dobbelstenen

Dobbel je fit

Variatie in oefeningen: De dobbelsteen biedt een brede selectie van 24 beweegplaten met verschillende oefeningen, waardoor deelnemers worden aangemoedigd om verschillende bewegingen uit te voeren.

Interactiviteit: Het gebruik van een dobbelsteen voegt een element van plezier en verrassing toe aan de les, waardoor de betrokkenheid van de deelnemers wordt vergroot.
Eenvoudig te gebruiken: Met het compacte formaat van 15x15x15 is de dobbelsteen draagbaar en gemakkelijk mee te nemen naar verschillende afdelingen of locaties.
Kleurcodering: De kleuren van de plaatjes die overeenkomen met de dobbelsteen voegen visuele hulp toe en maken het gemakkelijk om specifieke oefeningen te selecteren.
Toepasbaarheid: Aanbevolen voor gebruik in MBvO-lessen, maar ook geschikt voor activiteitenbegeleiders op verschillende afdelingen.

Nu te koop voor de introductieprijs van € 75,00 incl. verzendkosten.