Afscheid als beweegcoach Berg en Dal

Na ruim 30 jaar werken als docent en beweegcoach heb ik op 12 juli 2021 mijn taak als beweegcoach door geschoven naar Jakko Piepenbrock. Het werk zit er voor een groot gedeelte op en ik ga genieten van meer vrije tijd. Met een groep senioren van de KBO in Heuvelland begonnen in 1990 en nu met twee verenigingen opgezet te hebben binnen de gemeente en veel, heel veel inwoners wekelijks structureel bij verenigingen of organisaties aan het bewegen te hebben gekregen geef ik het stokje over. Werken heb ik veelal met héél veel plezier gedaan, veel opgezet met andere organisaties en docenten in Groesbeek en na de samenvoeging in heel Berg en Dal. Met dank aan de gemeente waar ik altijd erg veel steun van heb gekregen maar vooral een woord van dank aan de organisaties en met nadruk aan de inwoners die mij het vertrouwen hebben gegeven in deze 30 jaar. Het was voor mij een warm afscheid wat gevierd werd tijdens de opening van mijn laatste project ” de Beweegroute”. Deze route werd onder grote belangstelling op maandag 12 juli om 17.00 uur door wethouder Annelies Visser geopend in Park Mariëndaal en Buurtpark het Groeske geopend. De vaste senioren die op maandag en vrijdag trainen in het park verzorgden samen met andere sporters van mijn groepen en lopers een ware openingsact. Vreugde en gezelligheid van samen bewegen spatten er vanaf. Er volgden dan ook een verdiend applaus en er waren mooie woorden van de wethouder. Met de Beweegroute traint je eenvoudig balans, uithoudingsvermogen en kracht. Volg de paaltjes, er is geen vast startpunt, je kunt bij ieder paaltje beginnen. De oefeningen staan in Park Mariëndaal en lopen door in Buurtpark het Groeske. Maar ook bij de Treffers is er een route te vinden. U zult merken hoe fijn het voelt, ook leuk om samen te doen! 

Opening beweegroute het Groeske