Afscheid ouder en kindgym

Er werd al weken afgeteld en woensdag 26 en vrijdag 28 juni was het zover, de laatste lessen van Marian aan de peuters en hun ouders/verzorgers. Het was druk in de lessen. Zonder dat ik het wist had den de ouders van alles georganiseerd. Van verzamelen van kaartjes met lieve woorden van waardering tot veel foto’s van alle kinderen op een mooie vakantietas, placemats en fotoboek van peuters van de laatste vijf jaren, bloemen en cadeau’s. Kortom ik ben ontzettend verwend. Een prachtig afscheid met emotie en soms een traantje. Vrijdag hebben peuters, ouders, studenten en ik symbolisch buiten (eco)ballonnen opgelaten onder het wekelijkse afscheidsliedje “zeg maar dag met je handje”.

Ik ga dit missen, de peuters maar ook de ouders en hun opa’s en oma’s maar kijk terug op mooie jaren.

De lessen gaan gelukkig door: op woensdag in sporthal Heuvelland van 10.00 tot 11.00 uur door Wendy Peters: info@heppiejoy.nl tel:0655586497 en vrijdag in gymzaal op de Heuvel van 9.30 tot 11.30 uur door Eveline Lunenburg eveline_lunenburg@hotmail.com tel:31 6 18 44 59 12‬

Dus twijfel niet om door te gaan of te beginnen met jouw kind. Ouder en kindgym is een verrijking voor de lichamelijke ontwikkeling voor de peuter en goed voor de band ouder en kind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *