40 dagen zonder alcohol!

 

Ben jij een van de veertig 40 plussers, die ik zoek om de uitdaging 40 dagen zonder alcohol aan te gaan?

 

Gerie van der Land-Zijderveld uit Plasmolen daagde mij uit: “Marian, 40 dagen zonder alcohol? Doe je mee? En wil je ambassadeur zijn?”
Ik drink graag een glaasje. 40 dagen niet… Wil ik dat? Kan ik dat? ........En zo ben ik ambassadeur… Ja, ik wil! En natuurlijk ga ik het volhouden.

De andere dag kreeg ik een idee! Ik bedacht: Ik ga dit niet alleen doen. Ik ga minimaal veertig 40-plussers uitdagen om met mij mee te doen! Ik denk dat ik dit met enige promotie voor elkaar kan krijgen.

Lukt het mij om VEERTIG 40-plussers (en ouder) mee te krijgen die minimaal 4 glazen alcohol drinken per week, dan zorg ik in die VEERTIG dagen minimaal voor 3 sportieve uitdagingen per week. 6 weken lang!

GA JIJ MET MIJ DE UITDAGING AAN?
Vul dan het formulier in voor de 40 dagen alcoholvrij.
Je wordt dan wekelijks op de hoogte gehouden welke sportieve uitdagingen ik voor jou in petto heb.

Gerie schreef over onze ontmoeting. Dit stukje staat ondertussen op FB, twitter LinkedIn en op de site www.maasburen.nl:

“Of ik ook ambassadeur wil zijn?”
Brede lach. “Joh! Daar vraag je me wat… Nee, niet eerder meegedaan… Het kwam niet op m’n pad… Ja, nu wel… O jee, dat wordt wat… Bijna iedere dag drink ik wel een glaasje.” Dan beslist: “Oké, ik doe het! Een uitdaging. Daar houd ik van. Ik vind alcohol lekker, gezellig en het ontspant na een dag flink ‘in de weer en bewegen.’ Ja, je hebt gelijk, als er een is die mee moet doen ben ik het wel. Iedere dag bezig met bewegen en met ‘het op orde houden van ons lichaam. Mijn cursisten daag ik ook steeds uit: “Blijf in beweging. Houd vol!” Ja, ik ga het volhouden. Dat wil ik! Als ik ergens aan begin maak ik het af. En wie weet, kan ik daarna beamen wat mijn man weleens zegt: “Alcohol drinken is een gewoonte.” Ja natuurlijk ga ik alle deelnemers van mijn sportclubs ook attent maken op die 40 dagen. Breng de flyers maar.”

40 dagen zonder alcohol is een initiafief vanuit het Gezondheidscentra Samen Gezond Malden, Gerie ondersteunt het organisatieteam. Zij doet dit jaar al voor de 6de keer mee en dat bevalt haar goed.

40 dagen challenge

Wie:

Marian Schijf, misschien wel samen met jou!

Hoe lang:
40 dagen

Wat:

Geen alcohol, en drie keer per week een sportaanbod

Meld je aan via: 

Het onderstaande inschrijfformulier