Nordic Walking

Afbeeldingsresultaat voor logo 20 jaar

Dit seizoen …………

20 jaar nordic walking!

Nordic Walking is complete sportles buiten. Het bevordert de actieve leefstijl en zorgt ervoor dat wandelen effectiever wordt. Je gebruikt bijna alle spieren. Nordic Walking is in deze omgeving niet meer weg te denken. Het is een sport geworden waar veel inwoners vanuit de omliggende dorpen wekelijks hun conditie mee aanscherpen.

Maar Nordic Walking kent een techniek die je eigen moet maken en dit leer je bij In Beweging. Marian en Joke leren jou de techniek in 6 weken zodat je op een verantwoorde en prettige manier mee kan in een van de wekelijkse doorloopgroepen of zelf een wandeling of tocht kunt maken. Iedere les wordt er weer en stukje techniek toegevoegd. Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau, jong of oud, dik of dun.

Meerdere keren per jaar zijn er kennismakingslessen gevolgd door 6 techniektrainingen. Deze zijn meestal op woensdag of zaterdagochtend vanaf Herberg het Zwaantje, maar op andere dagen is ook mogelijk. (zie de openingssite en de agenda)

Kom en ervaar Nordic Walking en neem een kennismakingsles of techniektraining. De gediplomeerde sportdocenten hebben allen een specialisatie in nordic walking gedaan en zijn INWA opgeleid. Tevens staat Marian bekend als een van de beste instructeurs uit Nederland, zij leidt veel nieuwe instructeurs en wandelbegeleiders op via de KNBLO, INWA en KNAU. In Beweging is gespecialiseerd in het lopen met mensen met chronische aandoeningen. Van Astma en COPD, diabetes, en overgewicht tot en met het lopen met mensen met kanker.

Doorverwijzing door: huisarsten, fysio- en caesartherapeuten uit Heumen,Berg en Dal, Mook en Middelaar en sportartsen en vanuit Sanasport uit Nijmegen.

Na de technieklessen kunt u doorlopen in een van de groepen van:

Voor nieuwe kennismakingslessen en technieklessen kijk je op de agenda van In beweging.

Informatie

Waar
Herberg het Zwaantje

Wanneer
Zaterdag 1 september om 9.00 en om 11.00 uur
Kleding en poles
Makkelijk zittende kleding en wandelschoenen en bij 8 graden of kouder dunne handschoenen, poles zijn voor iedere techniekles beschikbaar.

Kosten: kennismakingsles is altijd gratis, 6 technieklessen € 75,00

Informatie
marian@inbewegingsport.nl
06-13260571

Het voordeel van Nordic Walking