In beweging met DISQ!

De DISQ is een opkomend product waarmee je je oefeningen zoals wandelen en fitnessoefeningen effectiever maakt. De DISQ bestaat uit een band om je heup en om elke enkel een band. Aan de heupband zit een weerstandsapparaat bevestigd, waaruit een draad komt die via een katrol aan je enkels naar je handen geleid wordt. Door te draaien aan het apparaat op je heupen kun je gemakkelijk de weerstand verstellen, waardoor je de oefeningen zwaarder of lichter maakt. 

Dit najaar zijn wij begonnen met het geven van DISQ trainingen in de buitenlucht in de omgeving van gemeente Berg en Dal. Wie zijn wij? Wij zijn Saraï Titalepta en Fleur de Kleijn, twee studenten Sport- en Bewegingseducatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Wij lopen dit jaar onze derdejaars stage bij In Beweging.

Voor deze trainingen zijn wij op zoek naar enthousiaste deelnemers die het leuk vinden om met ons in de buitenlucht in beweging te zijn. Tijdens deze trainingen willen wij jou helpen jouw persoonlijke (beweeg)doel te behalen. Iedere nieuwe deelnemer krijgt twee gratis proeftrainingen om kennis te maken met ons en de DISQ. Wij werken met strippenkaarten van 10 trainingen (€45,-) en van 5 trainingen (€25,-). Gebruik van ons materiaal is hierbij inbegrepen. Jij zorgt zelf voor een flesje water en gemakkelijk zittende sportkleding. Wij raden aan sokken te dragen die tot over je enkel komen i.v.m. de enkelbanden van de DISQ.

Trainingstijden:
Groesbeek:
Maandagavond 19.30 - 20.30.
Park 't Groeske.

Heeft u interesse gekregen? Stuur dan een mail naar disqinbeweging@hotmail.com om je aan te melden voor de introductietrainingen!

Deelname aan onze trainingen is op eigen risico.

DISQ GROEPSTRAINING

Waar:

Park 't Groeske, Groesbeek

Wanneer:
Iedere maandagavond

Tijd:
19.30 tot 20.30 uur

Informatie/aanmelden:
disqinbeweging@hotmail.com